Kossuth téri gondolatok

Kossuth téri gondolatok

Petícipő Túró Rudi X-nek

TV székelőház

2017. július 04. - id. Antal Péter

Kicsit bizonytalan vagyok a címzéssel, mert sem a tér alja, sem a ház mán nem a mienk. Lehet hogy a TV-sem, csak nem vagyok kellően informált.

Túró Rudi már bizonyára élvezi Fletó janicsárjának jussát, s mivel 2 esztendeje nem nézek TV-t, nevezzük csak Túró Rudi X-nek.

Nos lássuk a követeléseket:

  1. Rettenetesen vágynánk a Győzike só után egy Furcsán Fletó (pápai gyerök) valóság borsra, melynek színhelye bármely szabadon választott fegyintézet lehet.
  2. Kedveském! Szeretném, a TV-re mint közintézményre kihelyeztetné az árpádházi zászlót, hiszen azt színe és mintázata alapján úgysem lehet megkülönböztetni az uniós lobogótól.
  3. Javasoljuk, kössék össze a rendőrök kandi kameráit a híradó szerkesztőségével, evvel pótolva a tüntetésekről szóló tudósítások hiányát, és a nézők pedig segítenének a „kék-fény kék-víz”-nek észlelni, kik gyújtották fel a TV előtt az autókat.
  4. Ha már ilyen szoros a kapcsolat Tévé meg Teve utca között, adnának mán kölcsön a rendőrszékháznak néhány kamerát.
  5. A sport közvetítésekről sem kellene megfeledkezni. A Magyarok Nyilai sportegyletről is adhatnának mán bővebb beszámolókat.
  6. Ha mán a sportnál tartunk, ne feledkezzenek el a solymászatról sem. Az is egy jó madár!
  7. Hja, és a természetfilmek! Szeretnénk, ha nézőket megismertetnék a kerecsen sólyommal. Mert sokan elkeverik a szadesz madárral.
  8. Nyomatékosan felhívnánk a figyelmet arra, hogy helyezzék, időben távolabb az esti mesét a híradó műsorától, mert sokan kavargyák a két műsort.
  9. Bátorkodunk megjegyezni, hogy szükség vóna a nézőknek a bal oldalt piros a jobb oldalon kék szemüveg visellésére TV-zés közben. Ez hozzásegítené a nézőket, hogy a dolgok mögé lássanak.
  10. A kormány által megrendelt, és általunk fizetett GYF műsorokat „Csak Gyenge Füllentők számára javasolt” felirattal kérnénk ellátni.

 

Ígérjük, jövőre már nem fogunk itt állni, de ti sem lesztek abban a házban!

 

                                                                                                                                                                                                                                                        Antal Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://antal-peter.blog.hu/api/trackback/id/tr3512641971

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása