Kossuth téri gondolatok

Kossuth téri gondolatok

Lehull a lepel

2017. július 04. - id. Antal Péter

Történelmi fordulóponthoz érkeztünk. Az emberben összezavarodott és leülepedett Jó és Rossz a történelem nagy mágneseihez érkezett. Eldől ki merre tart. Nincs több lehetőség a rejtőzésre és ködösítésre.

Az ember Istenképisége 

Az ember Isten képmására van teremtve.  A teremtettség elkülönülést és egységet egyaránt jelent. Az ember szabad választásán múlik, milyen módon éli meg a teremtettségéből eredő elkülönülést. A Hold minkét fele a Föld körül kering, de nem mindegy melyik oldalon állunk. Sötét oldalon nem látható az egység a Földdel, bár ugyan úgy a Föld körül keringünk. A világos oldal képes a Földre szórni a nap sugarainak egy csokrát. A sötét oldalon álló nem ismerheti meg azt az egyszerű igazságot, hogy ő is része az egységnek. Az ember is nyert képességet  a teremtésre, ha megéli az Istennel való egységét.  

A Sötét erők hatalmi játszmája 

A sötét oldal nem képes teremteni, hisz nem részesül a fényből, de szellemi lényként Ő is örök vágyat érez a teljességre, de azt téves úton keresi. Olyan, mint a vízbe zuhant ember. Nem képes érzékelni a víz alatt hol van a fenn, és hol a lenn. Ha téves irányba kezd el úszni elveszett.

Ha nem képes felismerni Istent, magát kezdi Istennek felismerni és elismerni. Ebből eredően minden tette önmagára irányul.

A népek szellemi, lelki kulturális öröksége 

Egyre inkább úgy tűnik, nem a genetikai, faji hovatartozás a döntő, hanem az a szellemi lelki vallási örökség, amely akár arcvonásaikban is rögzülhet. A szemet-szemért fogat-fogért életelv a gyűlöletet nem képes feloldani. Az megjelenik az arcokon. Tessék megnézni Silverstein ábrázatát, aki a Szeptember 11-i merénylet haszonélvezője.

A ráncokkal teli Teréz anya arcvonásain is átsugárzott az a szeretet, amivel a legelesettebb emberre is rátekintett.

Persze vannak kivételek. A jóságos nagypapa arcú Sztálin, aki milliók gyilkosaként került a történelem szemétdombjára.

A Globális Elit

A sötét oldal kitermelte a maga Elitjét. Földi szintéren ezt nevezzük Globális Elitnek. Konkrét néven nevezhető, embernek látszó lények. Ők a spirálisan változó világ új Rabszolgatartói. Molnár Imre professzortól hallottam ezt a spirálisan változó világ gondolatot. A különféle társadalmi berendezkedések újra megjelennek más-más anyagi és szellemi síkon. A Globális Elit világuralmi törekvései nem mai eredetűek.

 

A nagy változás

Egy nagy szellemi átrendeződés részesei vagyunk. A világban eluralkodó gonoszság mozgatórugói, haszonélvezői lelepleződnek és végleg eltűnnek a színről. A történések mozgatói nem mi vagyunk, hanem Isten. A mi tennivalónk annyi, hogy működjünk együtt az isteni tervvel, amely felismerhető, mert a szívünkben ott van. Az képes felismerni a szívébe írt tervet, akinek az Isten az életében jelenlévő valóság.

Antal Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://antal-peter.blog.hu/api/trackback/id/tr5412641899

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása