Kossuth téri gondolatok

Kossuth téri gondolatok

Szemet szemért, fogat fogért!

2017. július 04. - id. Antal Péter

Meddig képes még ez a borzalmas tan embereket, népeket vezérelni! Hogyan képes Izrael holokausztról beszélni, mikor Ő maga a holokauszt, a népirtó! Sőt! 5 katonáért 500 nőt és gyermeket! Milyen erkölcsi jogon beszél a gyűlöletbeszédről, amikor tetteiben mutatja meg, hogy számára nincs irgalom!

Meddig képes az ő hazug médiájuk elhitetni az emberekkel, hogy nem én ütöttem először.

Semmilyen hódító háborúnak nincs erkölcsi alapja, de a jogos önvédelem mindenkit megillet. Nem a Palesztinok foglalták el Izraelt, hanem fordítva. Nem Palesztina az, aki nem tartja be az ENSZ határozatokat, hanem Izrael. Amíg ott nincs megbocsátás, amíg a kiválasztottság gőgje és a mindent megbénító hazugság az egyedüli út addig nincs megoldás.

Jézus mondja: „Aki kardot ránt kard által vész el” Egyre több embernek nyílik fel a szeme és kezd önnálóan gondolkodni!

Ha Magyarország területeket foglalva háborút kezdene Szerbia ellen, én tiltakoznék, s lehet velem tartana a világban szétszóródott magyarok többsége. Mi a helyzet a zsidósággal? Fel emelte szavát valamelyikük? Ilyenkor nincs elhatárolódás? S a felebaráti szeretet már meg sem merem kérdezni. Pedig az Ószövetségben írva van: Szeresd felebarátodat, mint önmagadat. Hát itt derül ki, kinek is van kettős mércéje, ki is az a felebarát?

 

                                                                                                                                  Antal Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://antal-peter.blog.hu/api/trackback/id/tr5712642009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása