Kossuth téri gondolatok

Kossuth téri gondolatok

Óz a varázsló

2017. július 04. - id. Antal Péter

avagy:
 Miért veszélyes Budaházy Gyuri?

 

Igen, Budaházy Gyuri valóban veszélyes. Veszélyes arra a globális pénzhatalmi elitre, aki ezt a szégyenletes cirkuszt vezényli. Mert cirkusz ez a javából: Budaházy az a Toto kutya, aki lerántja a leplet Ózról. Aki mögé lát annak a globális show-nak, aki azt vetíti magáról a médiák vásznára, hogy bár lelepleződött, azért Ő mégis félelmetes, és rettegjünk tőle, mint a szív nélküli bádog ember, vagy szalmabábúként rettegjünk az ő „zseniálisan” kiagyalt sötét tervétől. Ebbe a játékba nem fér bele Gyuri, azaz Toto, aki egyszerűen elkapja Óz nadrágszárát. Ez természetesen nem tetszik Óznak, és beindítja könnygázt lövellő füstgépezetét.

Mert látnunk kell, Óz addig tűnik veszélyesnek, amíg a médiák vásznára tekintünk, és nem a gépházba. Amíg az a néhányezer szánalmas figura a hatalom és a pénz bűvöletében kiszolgálja Ózt, aki maga is csak egy megtévedt ember, aki a Sötétség oldalára állt.

Ha képesek vagyunk igazán a színfalak mögé látni, akkor talán észrevesszük a Mestert, aki a Valóság törvényeit alkotta, aki maga a Fény és mellette a Sötétség szertefoszlik.

Akkor beleférünk mindannyian abba a kosárba, melynek léggömbje felemel bennünket, és visszavisz bennünket abba a valóságba, amelyben végre otthon érezhetjük magunkat.

 

Antal Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://antal-peter.blog.hu/api/trackback/id/tr9412641961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása