Kossuth téri gondolatok

Kossuth téri gondolatok

Rogán, a kiválasztott demokrata

2017. július 04. - id. Antal Péter

Az Ön által elképzelt demokrata olyan ember, aki hisz a változásban, még akkor is, amikor tudja, akiknek a változások előmozdítása lenne a feladata, a féken ülnek. Jó magam is lelkes Fidesz hívő voltam, hittem, hogy a balszerencse kerülgeti folyton ezt a csapatot, aki a közvélemény kutatást mindig megnyerte, de valahogy a választást sorra elbukta. Szembe megy az MSZP-SZDSZ sötét erőivel, ledönti a kordonokat, aztán hagyja, hogy újra és újra felállítsák azt. Rendületlenül hisz a parlamentben, ahol újra és újra a szemükbe hazudnak, majd amikor a Magyar Honvédség megszűntetéséről van szó, gond nélkül együtt szavaz az országkiáru­sítókkal. Nem zavarja őket az sem, hogy tavaly december 17.-én, ugyanúgy ahogy az MSZP-SZDSZ, ők is olvasatlanul szavazzák meg az újra becsempészett EU alkotmányt, mely nem kevesebbről, mint az önálló külügy és hadügyről való önkéntes lemondásról, egy világosan megnevezett cél nélküli EU-s hadsereg felállításáról szól. Bravó!

A békés változtatásba vetett hitet pont Önök kérdőjelezték meg, amikor hallgattak a Tocsik ügy hátteréről, a benzinszőkítésről a Társadalombiztosításban eltűnt milliárdokról, a Kulcsár ügyről, pedig elegendő anyag állt rendelkezésükre. Amikor nép által leválthatónak tartják a népszavazás eredményeként a kormányt, s közben folyamatosan hátrálnak. Elmebeteg Fletó tovább rombolhatja hazánkat, miközben Önök megveregetik egymás és a nép hátát, hogy milyen jól csináltuk 

A magam részéről a békés, de radikális megoldás híve vagyok, bár Önök bennünket szélsőségesként aposztrofálnak.  Volt néhány ember, aki felemelte a szavát az ellenünk folyó rendőr terror ellen, s nem birkaként tűrte a rendőrnek látszó „számtalan” verőlegény tevékenységét.  Hol voltak akkor a híres jogvégzett Fidesz vezetők, amikor 2006-ban a rádiónál megalázott emberekért kellett volna pert indítaniuk? Hát elmondanám: nincs vegytiszta Fidesz honpolgár. Sokan ott voltunk a Fidesz rendezvényen és vártunk valamire, de az nem a könnygáz volt, amit kaptunk. Sűrűsödtek bennünk a kérdőjelek.

Van különbség köztünk. Önök szavazat maximálásra rendezkedtek be, mi az általunk felismert igazságok kimondására. Önök hisznek az 1989-es paktumban, mi nem. Mi hiszünk a népakaratban, Önök a politikai elit kiválasztottsága mellet törnek lándzsát. Ön a hatalmat céljai elérésére használja. Mi szolgálatnak tartjuk, s nem szerepel kitűzött céljaink között.

Nem beszéltem még Önről kedves Rogán Antal! Milyen demokrata az, aki az alkotmányos alapjogokat korlátozná néhány forrófejű, rendőrök által provokált fiatal miatt? Legjobb lenne március 15-ét törölni az ünnepek közül, s lázongó csőcseléknek nevezni őket is, ahogy bennünket, az 555 napja békésen tüntető Ratkósokat.

Nem újabb, soha be nem tartható jogszabályokra van szükség, hanem tiszta erkölcsű honatyákra, akik ha felismerik alkalmatlanságukat, akár a hatalmon akár az ellenzék soraiban, felállnak és lemondanak.

 

 

                                                                                                                                  Antal Péter

A bejegyzés trackback címe:

https://antal-peter.blog.hu/api/trackback/id/tr6412641985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása